Skip to content Skip to footer

HOE WERKT RETOURNEREN?

Bedenktijd/retour
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@viaappia92.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Product ruilen?
Wilt u producten ruilen voor andere producten neem dan contact met ons op via info@viaappia92.nl vermeld in uw mail uw ordernummer en welke producten u wilt hebben, wij zorgen er dan voor dat deze apart hebben liggen tot we uw retourzending ontvangen hebben. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.
Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@viaappia92.nl. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.
Geld terug
Als u ervoor kiest om uw geld terug te krijgen dan dient u eerst het product naar ons terugsturen. Vermeld hierbij uw rekeningnummer en ordernummer. Als wij het product binnen hebben gekregen krijgt u uw aankoopbedrag binnen 2 weken teruggestort. Wel opgelet de retourkosten en verzendkosten zijn hierbij voor uw eigen rekening!
Verkeerd product ontvangen
Heeft u verkeerde producten ontvangen neem dan zsm contact met ons op, dan reserveren wij de correcte producten voor u en verzenden wij ze wanneer wij de verkeerde producten ontvangen hebben. U krijgt alle bijkomende verzendkosten vergoed. Wanneer de correcte producten niet meer voorradig zijn zullen we u het volledige bedrag incl. alle verzendkosten retourneren.
Retourneren – Via Appia 92